Actriţa mereu şi-a pus cariera pe primul loc, reușind să câştige un Oscar la o vârstă fragedă. Acum, la 28 de ani, îi face loc iubirii şi se pregăteşte să păşească spre altar pentru prima dată.

Jennifer Lawrence a întâlnit iubirea în Cooke Maroney, căreia i-a spus „DA!” fără să clipească. Duminică seara, cei doi au fost amfitrionii unei petreceri de logodnă fastuoasă, organizată în New York. Cei care au participat la această sărbătorire au fost prietenii apropiaţi ai mirilor, notează okmagazine.ro.

Imagini pentru jennifer lawrence

Şi cum ocazia a fost una specială, actriţa n-a lăsat nimic la voia întâmplării. Jennifer Lawrence a îmbrăcat o superbă rochie, nude, în valoare de 2,300 de dolari. Şi-a completat look-ul cu pantofi Casadei şi cu bijuterii Fred Leighton.

Imagini pentru jennifer lawrence

Singurul obiect neschimbat a fost superbul inel de logodnă, dăruit de Cooke Maroney în luna februarie, anul acesta.

Momentan nu se ştie exact când va avea loc nunta dintre cei doi, însă se preconizează că într-unul dintre weekend-urile viitoare. Amintim că Jennifer Lawrence este într-o relaţie amoroasă cu Cooke din primăvara trecută, cei doi cunoscându-se graţie prietenei ei, Laura Simpson. Cooke este directorul galeriei de artă Galdstone, care reprezintă artişti contemporani.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Zi specială pentru Dika Cheptine. Make-up artista se căsătorește astăzi!

Distribuie articolul: