Cine spune că nu există viaţă după divorţ? Ori că Aniston nu şi-ar vedea de viaţa ei chiar şi cu două divorţuri la activ? Oricine ar fi acela, s-ar înşela, căci Jen chiar se bucură de viaţa ei de femeie singură!

Nu prea a avut noroc în dragoste, dar asta nu înseamnă că o să-şi petreacă restul vieţii închisă în casă. Jennifer Aniston e pregătită să se întoarcă în lumina reflectoarelor şi o face cu aplomb, notează okmagazine.ro. Starul din ”Friends” a fost văzută aseară, în Los Angeles, la InStyle Awards, unde a urcat pe scenă pentru a acorda un premiu.

Pentru o asemenea activitate şi un asemenea eveniment, la care au luat parte şi alte staruri hollwoodiene, Jennifer a îmbrăcat o creaţie stylish, all-black, aşa cum ne-a învăţat şi până acum. Detaliul inedit al ţinutei sale a fost croiul rochiei de tip creion, care i-a pus în evidenţă silueta fit pe care actriţa de 49 de ani o are.

A pozat la panoul evenimentului şi a demonstrat că e la fel de dezinvoltă ca întotdeauna. A zâmbit, a pozat sexy şi a demonstrat tuturor că nu are nevoie de un bărbat pentru a se simţi în pielea ei. Well done, girl!

 

Distribuie articolul: