Anul 2022 este anul schimbărilor? Pentru că acest lucru este demonstrat de mai multe vedete. De această dată vorbim despre Jason Momoa, starul din „Aquaman” și „Game of Thrones”, acesta a renunțat la părul lung, una din trăsăturile lui definitorii și s-a tuns în fața camerei. 

Momoa a postat pe Instagram filmul în care este tuns cu mașina de o femeie, în timp ce el arată către cameră cozile tăiate. Clipul a primit aproape 900.000 de aprecieri.Jason Momoa luptă pentru protejarea oceanelor În filmul „Aquaman”, popularul actor Jason Momoa interpretează rolul unui protector al adâncurilor subacvatice de pe Terra, dar, în contextul în care oceanele lumii au devenit tot mai ameninţate în viaţa reală, starul american a decis să ducă această luptă şi în afara marilor ecrane, informează Reuters.

 „Fără o viaţă oceanică sănătoasă, planeta noastră, aşa cum o ştim, nu va mai exista”, a declarat Jason Momoa în cadrul unui eveniment organizat pe o plajă din Portugalia înaintea Conferinţei ONU pentru Oceane, care începe luni în capitala Portugaliei.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jason Momoa (@prideofgypsies)

 

Distribuie articolul: