Fashion bloggerița Daniela Culev a ținut nu în zadar să fie acasă pe 3 octombrie. În această zi, și-a marcat a 44-a aniversare mama ei - interpreta Janet Erhan.

Daniela Culev a marcat a 44-a aniversare a mamei alături de ea, împărtășindu-i și un mesaj virtual:

„Doar o super mamă este în stare să facă orice și să arate minunat în fiecare zi! La mulți ani pentru mama mea, care rămâne cu inima la fel de tânără. Îți mulțumesc că ești mama mea”, i-a transmis Daniela.

Only a super mom can do everything you do and still look amazing every day! Happy birthday to a mom who just keeps getting younger at heart 🎈🎈🎈🌷🌷🌷 Thank you for being my Mom ❤️❤️❤️!!! #motherslove #daugtherandmom #love #happiness #love

A post shared by Daniela Culev (@theflavourstyle) on

Viitoarea mămică îi va dărui în scurt timp interpretei un prim nepot sau nepoțică. Recent, fashion bloggerița a fost eroina unui interviu pentru Paparazzi, unde a mărturisit:

„Mama a reacționat foarte bine. Cred că voi rămâne acasă până la naștere, alături de părinți și bunici, nu vreau să mă lipsesc de prezența lor. Dacă mama a ales să nu mai facă muzică, cred că trebuie să face ceea ce-i place. Ea încă se regăsește în ceea ce face în prezent. Poate că vom face ceva împreună. Ne-am gândit deja la un nume pentru copil: dacă va fi băiețel, să fie Marius și dacă fetiță – Mia”, a spus Daniela, în interviu.

La mulți ani cu sănătate, Janet Erhan!

 

Distribuie articolul: