Anastasia Ivleeva urmează să se întoarcă în proiectul „Orel i reshka”! Această noutate a fost dată de postul TV „Piatnitza” și se datorează urmăritorilor acesteia, care au creat un hashtag viral prin care cer întoarcere Anastasiei în proiect. Supriza a fost intensificată și de un alt anunț – aceasta se va întoarce împreună cu Regina Todorenko, cele două vor călători împreună!

„Dragii mei prieteni, statisticile arată că 90 la sută din urmăritorii mei abia așteaptă să mă vadă în „Orel i reshka”. Ce pot să vă zic, dorințele voastre se vor împlini foarte curând!”, a spus Todorenko într-un instastory.

Regina Todorenko a început filmările în „Orel i reshka” în anul 2014 și a participat în cadrul acestui proiect mai bine de 3 ani, în timp ce Anastasia Ivleeva și-a făcut apariția cu puțin înainte ca Todorenko să părăsească proiectul . Cele două nu au avut niciodată emisiuni împreună.

În luna iulie, Ivleeva mai în glumă, mai în serios a declarat că se va întoarce în proiect doar dacă ultima postare de pe pagina de Instagram FridayTV va strânge 500 de mii de comentarii cu hashtagul „#настюшкуврешку”, iar internauții s-au isprăvit extrem de rapid cu această sarcină, acum Ivleeva nu are decât să-și respecte promisiunea.

„Dragi prieteni, trebuie să recunosc că sunt de-a dreptul surprinsă de puterea internetului și de cât de activi sunteți. Anume voi, stând acasă, fiind în ospeție, plimbându-vă pe stradă, comentând cu un hashtag mi-ați decis cumva soarta. Sunteți incredibili! Jos pâlăria!”, a scris ea.

Dacă a fost o mișcare planificată din timp sau nu, nu se cunoaște, însă cu certitudine fanii abia așteaptă să le vadă pe Todorenko și Ivleeva filmându-se împreună pentru acest proiect.