După încheierea mandatului lui Donald Trump, fiica mai mare a acestuia se bucură, în sfârșit, de zile libere de politică și petrece foarte mult timp alături de soțul și copiii săi, la plajă sau pe balconul noului apartament din Florida.

Ne-a obișnuit cu ținute la patru ace de mii de dolari, iar acum și-a luat o pauză de la carieră, pentru a-și petrece calitativ timpul, alături de familie.

Weekendul trecut Ivanka Trump și soțul său, Jared Kushner, au fost surprinși relaxându-se la plajă, împreună cu fiul lor mai mic, Theodor. Cei doi s-au relaxat pe șezlonguri citind sau dând scroll prin telefon.

Peste costumul de baie alb, Ivanka a purtat o rochie de plajă semitransparentă, care i-a lăsat la vedere picioarele superbe interminabile.

Săptămâna ei a început la fel. Ivanka și-a organizat o nouă sesiune de relaxare, dar de această dată nu departe de locuință. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se relaxa pe un șezlong, la balconul noului apartament din Florida, cu vedere la ocean. Alături de ea era și fiul Joseph.

Și de această dată, mama a trei copii, și-a etalat picioarele bine lucrate, într-o rochie de casă cu șliț adânc.

Ivanka Trump și Jared Kushner au trei copii: Arabella Rose Kushner, de 9 ani, Joseph Frederick Kushner, de 7 ani, și Theodore James Kushner, de 4 anișori.

Arată superb, nu-i așa?

Foto: Dailymail.co.uk