Începând cu mijlocul anului 2016, Iulya Savicheva a încetat să mai apară pe scenă, spunând că „a ieșit într-o vacanță de creație”.  Împreună cu soțul ei, au luat o pauză, stabilindu-se cu traiul în Portugalia.

În primăvara 2017 circulau deja zvonuri pe Internet despre sarcina Iuliei, iar în iulie, la vârsta de 30 de ani, artista a devenit mamă. Interpreta și soțul ei, Alexander Arshinov, se bucură acum de statutul de părinți ai unei fetițe pe nume Anna.

După un an și jumătate, artistei se pare că i s-a făcut dor de muncă, astfel, după trei luni după naștere, a înregistrat noi cântece și a avut și filmări. În public, Iulia a fost văzut la ziua de naștere a lui Emin Agalarov, într-un restaurant din Moscova.

На дне рождения Эмина @eminofficial с замечательной Валерией @valeriya ✌️

O postare distribuită de Юлия Савичева (@yuliasavicheva) pe

Citește și: Yulia Savicheva le explică fanilor motivul dispariției din spațiul virtual și de pe micile ecrane 

Să-și felicite colegul, Iulia a venit acompaniată de producătorul ei, Maxim Fadeev.

În ciuda faptului că o pauză lungă ar fi putut să-i afecteze negativ cariera, anume Fadeev a convins-o pe interpretă să dedice mai mult timp familiei, luând în considerație faptul că, în trecut, Iulia a suferit un avort spontan din cauza stresului și tulburărilor constante.

Savicheva a intrat în lumină purtând o rochie lungă cu imprimeuri geometrice.

❤️ @serebro_official

O postare distribuită de Юлия Савичева (@yuliasavicheva) pe

Citește și: Yulia Savicheva a lansat un tribut pentru toți artiștii plecați la ceruri

Printre invitații la eveniment au fost mai mulți colegi de-ai interpretei: Inna Malikova, Jasmin, Igor Nicolaev, Irina Dubtsova, Any Lorak, Iosiv Prigozhin și Valeria.

Foto: Instagram.com