Fosta iubită a fundașului de la Bayern Munchen, Jerome Boateng, Kasia Lenhardt (25 de ani), a fost găsită moartă apartamentul său de către autoritățile din Berlin. Cei doi se despărțiseră în urmă cu doar o săptămână, după ce au fost împreună mai mult de un an. Fundașul a acuzat-o pe Kasia că i-a distrus relația cu Rebecca Silvera, mama copiilor săi, iar tânăra născută în Polonia l-a învinuit de infidelitate și numeroase minciuni.

Tânăra a fost implicată, la începutul anului, un accident rutier cu mașina lui Boateng. La testele de după eveniment, fostei iubite a fotbalistului i s-a găsit alcool în sânge. De menționat că tânăra era foarte populară pe rețele. Doar pe Instagram aceasta era urmărită de o comunitate de peste 280 de mii de oameni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KASIA (@kasia_lenhardt)

Nu se știe cauza morții

Din primele constatări ale poliției germane, nu se cunosc cauzele decesului, însă nu există dovezi că ar fi fost ucisă. Femeia de 25 de ani a lăsat în urmă un copil, dintr-o relație anterioară încheiată cu trei ani în urmă.

„Ieri, a fost în desfășurare o operațiune a poliției în Charlottenburg pentru o suspiciune de sinucidere. Trupul fără viață a unei persoane a fost găsit în apartament. Nu există indicii că ar mai fi altcineva implicat”, a declarat un oficial al poliției germane, citat de The Sun.

Cum i-a distrus relația

„Kasia a devenit iubita mea după ce mi-a distrus relația cu Rebecca și cu familia mea și m-a șantajat. Așa că am decis să rămân cu ea și să încerc să fac tot ce pot să meargă”, scria Jerome Boateng pe Instagram, în urmă cu câteva zile. „Voi vorbi, dar trebuie să mă calmez. Vă rog să-mi dați timp”, a fost reacția Kasiei pe rețelele sociale.

În prezent, Jerome Boateng este cu Bayern Munchen în Qatar, la Campionatul Mondial al Cluburilor. Fundașul a continuat să transmită mesaje on-line, în cursul săptămânii trecute:

„Trebuie să-mi asum responsabilitatea și să acționez având grijă de interesele familiei mele, cerându-mi scuze tuturor celor pe care i-am rănit, în special fostei mele iubite Rebecca și copiilor noștri”, a mai scris Boateng, citat de DigiSport.

Ultimul mesaj al Kasiei pe rețele:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KASIA (@kasia_lenhardt)

Sursa: DigiSport.ro