Mai sunt doar câteva zile până la ziua îndrăgostiților – zi pe care unii o ignoră, iar alții abia o așteaptă. Fiecare cuplu este cu tabieturile sale, totuși 14 februarie este o zi specială să vă amintiți când ultima dată ați spus „te iubesc” partenerului sau când ultima dată ați oferit flori femeii de lângă voi. 

În utimii ani mai mult ca niciodată suntem în căutarea echilibrului în relații sau în căutarea secretului pentru o căsnicie durabilă și fercită. Noi ne dorim să te inspirăm și am selectat câteva cupluri longevive de la noi. Nimeni nu spune că sunt perfecte, nici măcar ei, dar cu siguranță au ceva special care ia ținut aproape pe unii de 30 de ani, iar alții chiar și de aproare 50.

Eugen Doga și Natalia Doga – anul acesta vor împlini 60 de ani de căsătorie 

Natalia Doga s-a născut la Moscova, iar pe viitorul său soț l-a cunoscut când a venit într-o vizită la mătușa sa din Chișinău. A acceptat să-i fie soție și, în anul 1962, Natalia și Eugen Doga au făcut trei nunți, una în Mocra, satul de baștină a compozitorului, una la Moscova și una în satul bunicii. Peste trei ani s-a născut fiica lor, Viorica.

„Când m-a cerut de nevastă, am semnat şi un contract spiritual, iar o cerinţă a lui Eugen a fost ca eu să învăţ limba ţării. Mi-a fost greu, căci în acele timpuri nu erau cursuri specializate. Limba română am învăţat-o împreună cu fiica noastră”, a dezvăluit Natalia Doga.

Olga Ciolacu și Valentin Batrânac (sunt împreună de aproape 48 de ani) 

Un alt cuplu unit de muzică și artă. EA artistă, el impresar. Într-un interviu de acum câțiva ani, Valentin Batrânac a povestit că în cazul lui a fost vorba de o dragoste la prima vedere: „Eu lucram deja la televiziune. Şi, stând pe hol la o ţigară, am observat o fată înaltă, suplă, care tocmai urca scările. Observând că o ţintuiesc cu privirea, s-a oprit preţ de câteva clipe după care a plecat. Eram nedumerit de faptul că nu aflasem despre noul angajat al televiziunii. Şi deoarece era în ajunul sărbătorilor de iarnă, m-am dus direct la ea şi i-am spus că Anul Nou îl vom petrece împreună ca, de altfel, şi tot restul vieţii. La 8 martie ne-am înscris, iar pe 9 mai am făcut nunta”.

Cuplul are o fiică pe nume Alexandrina.

Vitalie Dani și Silvia Dani (sunt împreună de 29 de ani) 

Artistul a fost mereu considerat unul dintre cei mai romantici și galanți artiști ai estradei noastre. Oare cine este femeia de lângă acest bărbat? Silvia Dani este cea care îi este alături artistului. Cei doi vor împlini curând 30 de ani de când sunt împreună și se bucură de doi fii.

Pe lângă faptul că îi este parteneră de viață, Silvia Dani a fost mereu alături de soțul ei și în carieră, fiindui impresar.

Foto: Aquarelle

Anișoara Puică și Vladimir Buimistru 

Anișoara Puica este una dintre cele mai îndrăgite și distinse doamne ale estradei de la noi. Cel care îi este alături de mai mult de 30 de ani este Vladimir Buimistru. Sunt un cuplu discret, dar câteodată își mai bucură admiratorii cu imagini de familie sau imagini din vacanță.

Cei doi au împreună un fiu.

Constantin și Valentina Moscovici

Sunt ambii artiști. Oare acesta să fie secretul lor? EA a fost dansatoare mulți ani în asamblul „Joc”, iar el naistul, care ne-a făcut țara recunoscută în întreaga lume.

Contantin și Valentina reptezintă un cuplu sudat, cei doi au devenind din nou părinți chiar în anul 2013.

Alte cupluri îndrăgite de la noi sunt:

Natalia Barbu și Toni Sota 

Costi Burlacu și Corina Țepeș 

Pentru că luna februarie este luna iubirii ți-am pregătit un frumos concurs: Dacă crezi că trăiești o povestede dragoste deosebită și vrei să spui asta tuturor, atunic noi te putem ajuta. Așteptăm să-ți împachetezi povestea într-o istorisire frumoasă și să ne-o expediezi la adresa [email protected] Cele mai deosebite istorii vor fi publicate pe site. Vom oferi chiar și o invitație dublă la teatru pentru povestea ce va crea cea mai mare rezonanță. Abia așteptăm să descoperim povești voastre de dragoste!

Distribuie articolul: