Nopțile albe nu sunt indicate atunci când vine vorba de sex. Specialiștii din domeniu spun că partidele perfecte de amor durează în jur de 13 minute.

Unii bărbați își fac griji că nu-și pot satisface partenera o noapte întreagă sau de mai multe ori pe zi. Ei bine, mitul cum că sexul de calitate se face cu orele a picat.

Sexologii spun că partida perfectă de amor durează 13 minute, chiar și în cazul celor care sunt înnebuniți după momente fierbinți.

Potrivit lui Eric Corty şi Jenay Guardiani, iniţiatorii cercetării, dacă o partidă de sex depăşește 13 minute, atunci aceasta devine prea lungă, iar dacă un contact sexual durează numai un minut sau două, este prea scurt, neputând fi satisfăcător.

”O noapte întreagă de sex duce la insatisfacție”

În plus, o noapte întreagă de amor nu este doar obositoare, ci duce la dezamăgire şi insatisfacţie, subliniază specialiştii.

Cu toate acestea, dorințele femeilor sunt altele. Acestea ar dori ca actul sexual să dureze mai mult, asta o relevă un studiu, care arată că vor să fie iubite măcar 30 de minute cu tot cu preludiu.

”Dacă o partidă de sex durează mai puțin de jumătate de oră, sigur nu este satisfăcătoare pentru o femeie”, spune renumita sexoloagă Ava Cadell.  Pentru a nu interveni monotonia,  partidele de amor  nu trebuie să fie la fel de fiecare dată, iar una de sex sălbatic se va termina mai repede, dar va fi foarte intensă.

Citește și: Confesiunea unei femei de 75 de ani: Cum se făcea amor acum jumătate de secol

Distribuie articolul: