Recomandate de stilişti, purtate de vedete şi prezente în toate magazinele de încălţăminte, cizmele peste genunchi sunt, în mod cert, piesa a sezonului rece. Cu toate că par uşor de purtat şi asortat, trebuie neapărat să ştii cum să porţi o astfel de pereche de cizme în funcţie de corpul tău, pentru a te asigura că vei fi avantajată de acestea!

Vedetele noastre le adoră. Fie că le poartă cu rochii și fuste sau blugi, știu să le aleagă în asa fel încât sa le avantajeze.

Cizmele peste genunchi pot părea vulgare dacă nu sunt purtate în mod corect. O ținută reuşită poate fi distrusă cu o pereche de cizme lungi, în timp ce o ținută banală poate fi transformată într-una de-a dreptul remarcabilă dacă porţi o pereche de cizme a căror lungime depăşeşte genunchiul.

Femeile înalte sunt cele mai norocoase întrucât aceste cizme nu le dau mari bătăi de cap. Dacă eşti foarte înaltă, e recomandat să porţi cizme peste genunchi cu rochii supradimensionate. Ai grijă totuşi ca rochia să fie suficient de scurtă astfel încât să rămână o porţiune de picior descoperită între aceasta şi încălţări.

Dacă ești minionă și crezi că aceste cizme nu te vor avantaja află că greșești. Cizmele peste genunchi pot fi potrivite și pentru minione, dar trebuie să ții cont de câteva reguli:

E recomandat ca minionele  să poarte cizmele peste genunchi numai cu fuste mini şi, eventual, cu un dres în aceeaşi culoare ca şi încălţările. Dacă aleg să poarte cizmele cu jeanşi, aceştia trebuie să fie neapărat slim şi purtaţi cu o bluză care lasă talia la vedere,  în niciun caz cu una supradimensionată.

Noi am selectat câteva ținute ale vedetelor noastre  și sperăm că te vor inspira:

Cristina Surdu, bloggeriță de modă.

Xenia Deli

Diana Brescan 

Dianna Rotaru

Tany Vander

Sofia Paladi

Doina Ciobanu

Îndrăznește și tu să le porți. 

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: