Deja de mai mult de 5 ani Ana Pascal luptă împotriva cancerului, boala care i-a acaparat deja mai multe organe: plămâni, pleură, ficat, oase. Fiul ei este alături de ea și împreună parcurg acest drum greu și anevoios împotriva acestei boli crâncene. Ei au nevoie de ajutorul nostru pentru a realiza investigația FoundationOne, fiecare mână întinsă de noi o va ajuta pe Ana și îi va dărui momente frumoase alături de familia ei. Ochii acestei femei sunt plini de viața și dorință de a culege mai multe file în albumul vieții sale cu clipe frumoase.

Totul a început în septembrie 2016, când Ana a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul 2A fără metastaze. Astăzi, după 2 intervenții chirurgicale, 40 de cicluri de chimioterapie, 24 de luni de terapie hormonală, 25 de cicluri de radioterapie în zona mamară, 10 cicluri de radioterapie stereotactică în zona cerebrală, 9 luni de terapie țintită combinată cu chimioterapie și 3 săptămâni de luptă împotriva COVID-19, Ana are cancer la sân cu metastaze la plămâni, pleură, ficat și oase.

Investigația FoundationOne identifică în 324 de gene mutații relevante pentru cancer din ADN-ul tumorii. Rezultatul va identifica opțiunile de terapie țintită, imunoterapie și alte opțiuni de tratament potrivite anume pentru tipul de cancer prezent.

Costul investigației este de 8500$ și se face în decurs de 21-30 de zile. La moment familia ei nu dispune de această sumă și are nevoie de ajutorul nostru pentru a face față cheltuielilor. Fiecare zi contează și fiecare zi este o nouă bătălie!

A fost lansat și un grup pe Facebook SAVE ANA PASCAL, astfel încât oamenii care o susțin pe Ana în lupta ei împotriva cancerului să poată fi la curent cu actualizările despre progresul împotriva bolii.

„Vă rugăm să folosiți și să distribuiți hashtag-ul nostru #saveanapascal. Într-o perioadă record (februarie 2021), comunitatea #saveanapascal a realizat un volum enorm de lucru și s-au strâns aproape 60.000€. Banii au fost cheltuiți pentru radioterapie stereotactică (15 000€), pentru terapia țintită (Abemaciclib + Letrozole + Capecitabine + Xgeva + Zoladex = 5200€/lunar) și pentru analize/investigații aferente tratamentului (PET CT-uri, CT-uri, markeri tumorali, etc.)”, a spus Eugeniu Pascal, fiul Anei.

„De aproape doi ani, trăim într-o lume în care menținerea distanței fizice între oameni a devenit o nouă normă. O distanță de câțiva metri a devenit un alt tip de distanță – distanța dintre cei care au nevoie de ajutor și cei care nu au. Participarea la acțiuni de caritate și înainte de pandemie a fost o decizie dificilă pentru mulți și a necesitat depășirea anumitor obstacole interne. Un număr mare de oameni are nevoie de ajutor în noua realitate. Și toți cei care o ajutăm pe Ana să lupte împotriva cancerului înțelegem asta. Campania noastră de pe Facebook este un apel pentru a-i ajuta pe ceilalți și a trăi pentru alții, ceea ce este, fără îndoială, esența naturii umane. După cum spunea Winston Churchill: „Ne câștigăm existența din ceea ce primim, dar ne facem viața din ceea ce dăm”. Această strângere de fonduri înseamnă foarte mult pentru prietenii mei și pentru mine! Vă rog să participați la ea. Orice ajutor al Dvs. va fi foarte apreciat! Ajutorul vostru este o șansă reală pentru ca Ana Pascal să învingă cancerul!

Susținerea voastră și aportul fiecăruia fac diferența. Apreciem munca și ajutorul depus a fiecăruia din voi!”, a conchis Eugeniu Pascal, fiul Anei.

Distribuie articolul: