Sportivele de la noi s-au remarcat frumos în această săptămână. Fetele noastre au luat medalii de argint, bronz și aur – luptătoarea Irina Rîngaci a devenit campioană europeană!cam

Irina Rîngaci a luptat în finala Campionatului European de lupte de la Varșovia și a devenit campioană după ce a învins-o pe ucraineanca Tetiana Rizhko! Ea a acces în ultimul act al categoriei 65 kg, după ce le-a învins pe letona Alina Antipova și poloneza Aleksandra Wolczynska.

La 59 kg, Anastasia Nichita s-a ales cu medalia de bronz, după ce a învins-o în ultimul meci pe turcoaica Elif Yanik. Și Iulia Leorda, 53 kg a câștigat medalia de bronz.

Daria Kozorez este prima femeie din Moldova care a evoluat în finala Campionatului Mondial de box printre tineret, câștigând medalia de argint, după ce a cedat în finală în fața pugilistei Alliya Pathan din India.

Totodată, la începutul lunii aprilie sportiva Maria Cojocari a cucerit medalia de bronz după ce a evoluat în cadrul Campionatului Mondial la Scrimă, în categoria – floreta feminin cadeți.

Felicitări, sportivelor și antrenorilor lor!