Cântăreață are o relație de doi ani cu francezul David Goldcher, relația lor funcționează bine, chiar dacă fac naveta încă între București și Coasta de Azur. Artista a explicat de ce amândoi apreciază simplitatea fericirii în familia artistei născută în Republica Moldova.

Irina Rimes, 31 de ani, i-a povestit lui Mihai Morar în cadrul podcast-ului acestuia „Fain și simplu” cum a trecut peste relațiile toxice din viața ei, trăgând învățături și updatându-și existența după acestea. În prezent, cântăreața are o relație frumoasă, conform propriilor declarații, cu un artist, muzician și el, francezul David Goldcher, alături de care este de doi ani. Irina și David fac naveta între București și sudul Franței. Artista a mărturisit că încă nu s-au stabilit într-un loc anume, chiar dacă au planuri mari de viitor. Împreună.

„Am fost în relații toxice, așa a fost să fie, voiam să fiu salvatorul cuiva. Acum am timp să învăț o limbă nouă, franceză, să fiu prezentă în viața mea și a prietenilor mei, să mă ocup de carieră. Eram obișnuit cu foarte bine, foarte rău, acum este bine, nu foarte bine, chiar dacă pare plictisitor. Nu mai vreau s-o dau în extreme!”, a relatat Irina.

Momentan, artista născută în Republica Moldova, dar stabilită de mulți ani în București, locuiește lângă pădurea Băneasa:

 

„Vreau o conexiune cu natura. Tot timpul am căutat casă lângă pădure. Eu vreau o căsuță mică, nu mare, cu ceva grădină în spate. Dacă am avea un copil la momentul acesta, l-am crește în România, nu în Franța! În România, am fi mai fericiți, am ajuns și eu, și David la această idee. În România, cultivăm niște valori care ne fac mai fericiți. Dacă ar fi să compar cele două familii, și David ar spune că-n familia mea e mult mai simplă fericirea. Chiar dacă nu ne spunem «te iubesc», fericirea e mai simplă. Mi-aș dori ca și copiii mei să trăiască asta, simplitatea”.

Distribuie articolul: