Și-a obișnuit clienții și urmăritorii de pe rețelele de socializare cu adevărate capodopere, iar atunci când postează o imagine cu un nou tort, aceasta reușește să adune sute de aprecieri în foarte scurt timp. Mai nou, Irina Negară a pus la cale un alt proiect. Este vorba despre o mini-colecție de torturi pentru nuntă - adevărate „bijuterii” dulci.

După ce a surprins cu o colecție deosebită dedicată Lunii Iubirii, Irina Negară demonstrează că inspirația nu o ocolește nici măcar pentru o clipă. Și asa cum sezonul nunților a primit startul de curând, soția lui Adrian Ursu a avut grijă să pregătească surprize pentru cei care îi adoră deserturile. De câteva zile, pe contul său de Instagram, apar fotografii cu torturi de nuntă, realizare în stil minimalist.

Публикация от Irina Negara (@irinanegara)

Până acum, Irina a prezentat 5 torturi excepționale, albul fiind „vedeta” acestei colecții. Ceea ce însă le fac deosebite sunt detaliile, atât de importante atunci când vine vorba despre marea zi din viața unui cuplu.

Mai mult, Irina Negară le-a demonstrat internauților și care ar fi tortul pe care l-ar alege dacă ar mai repeta o dată nunta cu Adrian Ursu. Este vorba despre un desert imens, cu decor de căpșuni.

Citește și: Irina Negară dezvăluie rețeta celor mai delicioase torturi: „Sper să vă reușească”

Majoritatea deserturilor din mini-colecția „Weeding Cakes 2017” by Irina Negară cântăresc peste 20 de kilograme. Admirați mai jos și celelalte torturi:

Foto: Instagram.com