Recunoaște de fiecare dată că a trecut printr-o perioadă despre care habar nu avea mai devreme. Înainte să-și dea seama că politica este un domeniu pe care e mai bine să nu-l abordeze, Irina Hakamada a avut marele vis de a deveni președintele Federației Ruse. Mai mult decât atât, s-a și înscris în cursa electorală. Adevărul e că prețul acestei dorințe a fost destul de mare. În timpul zilei, mergea la dezbateri televizate, pentru ca seara, să stea la spital cu fiica bolnavă de cancer. Irina Hakamada își amintește cu emoție de acea perioadă a vieții.

tatu-iriny-xakamady3„Acum, trăiesc o perioadă în care mă iubesc mai mult decât oricând. Anume din acest motiv reușesc să le aduc satisfacție oamenilor care mă ascultă, care se iubesc, se află în armonie cu sine și sunt gata să împărtășească starea lor interioară. Este o perioadă în care mi se realizează visurile mai mici.

Am avut un mare vis: să devin președinte al Rusiei, dorință legată de experiența mea profesională de 15 ani. Această dorință nu s-a realizat din motive subiective și obiective. Acum, îmi realizez visurile mai mici, care, luate împreună, alcătuiesc scheletul personalității mele. În copilărie, visam să scriu cărți, vroiam să scriu un roman. Acum scriu cărți și am scris deja un roman. Apoi, am visat să devin profesor și am devenit unul: am predat 8 ani, am susținut teza, am lăsat lecțiile, iar acum m-am întors la ele sub o altă formă, de master-class-uri, care îmi este plăcută”, a comunicat Irina, într-un mesaj virtual.

În cadrul ultimei vizite făcute la Chișinău, Irina Hakamada a dezvăluit secretul hieroglifului chinezesc pe care și l-a tatuat recent. „Mi l-am făcut când am intrat în prezidențiale. Tot atunci, copilul meu s-a îmbolnăvit de cancer. Tatuajul meu semnifică VIAȚĂ”, a dezvăluit scriitoarea care, în 2015, a împlinit 50 de ani.

 

Distribuie articolul: