Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a reacționat la demiterea ministrului Mediului, Iordanca-Rodica Iordanov, și la numirea deputatului PAS Sergiu Lazarencu în funcție. El a comentat pe pagina sa de Facebook: „Încă un prostălan de la PAS ministru cu salariu de 100.000”.

 

„Încă un prostălan de la PAS ministru cu salariu de 100.000, deja la Ministerul Mediului. Fără studii, fără experiență. Vremuri bune”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PAS Sergiu Lazarencu, desemnat să preia funcția de ministru al Mediului în urma demiterii Iordancai-Rodica Iordanov, pare să nu aibă experiență în domeniul pe care urmează să-l gestioneze.

Conform informațiilor de pe site-ul PAS, Lazarencu are studii de licență în economie, absolvind Academia de Studii Economice din Moldova, și a deținut poziții de director comercial și manager într-o companie privată.

Anunțul demiterii ministrului Mediului, Iordanca-Rodica Iordanov, și preluarea funcției de către Sergiu Lazarencu a fost făcut de premierul Dorin Recean.

Distribuie articolul: