„Cu ce se mănâncă businessul” vine să ne spună femeia care a deținut funcții de conducere în mai multe companii internaționale și are peste 18 ani de experiență în managementul afacerilor. Iolanta Mura va prezenta emisiunea „Business Insider” la TV 8.

Business insider cu Iolanta Mura este un proiect nou despre mediu de afaceri din R. Moldova. Specialista în afaceri va invita la o discuție sinceră proprietarii și conducătorii afacerilor din diferite domenii ale economiei.

“Telespectatorii vor afla în sfârțit din prima sursă cum e să faci business la noi în țara, care sunt bunele practici implementate de diferite companii, cu ce se mîndresc și ce își doresc acestea, cum participă la menținerea economiei R. Moldova și cât contribuie la bugetul statului, dar cel mai interesant, vor primi răspunsuri la multe întrebări ce îi frământau de zi cu zi”, ne dezvăluie autoarea proiectului.

IMG_9979

Iolanta Mura ne mai declară că acest proiect nu este doar televizat, ci face parte dintr-un proiect de amploare care va include consultanță, traininguri de creștere profesională și personală, evenimente și couching.

“Cu toții trebuie să înțelegem cu ce “se mănâncă” business-ul , chiar dacă nu ne ocupăm de el, întrucât anume de business depinde economia și, deci, întreaga societate. Formatul “Business Insider” este diferit prin faptul că atât intervievatul, cât și intervievator sunt din business, fapt ce face discuția mai deschisă, directă și obiectivă. Eu numesc acest format “cu și despre business”.


IMG_9978

Iolanta Mura este cunoscută în cercurile de afaceri din R. Moldova datorită cunoștințelor pe care le-a implementat cu succes în business, împlicării continue în îmbunătățirea condițiilor pentru mediu de afaceri din R. Moldova. Are 18 ani de experiență în muncă atât în țară cât și peste hotare, și după ce a revenit în Moldova în anul 2015, a condus o afacere petrolieră. A fost mebră activă a mai multor asociații de business, deseori fiind portavoce a business-ului în fața autorităților.
În spate are o carieră de avocat, manager în companii transnaționale, cea de expert al Băncii Mondiale, didactică și publicistică.