Psihologia Comunicării este un program de învățare non-formală, conceput pentru captarea cunoștințelor direct de la experți. Proiectul Psihologia Comunicării, iți oferă, la pachet, soluții despre cum să mânuiești diverse tipuri de comunicare pentru a te face auzit și respectat.

În cadrul proiectului, vei interacționa cu experți în domeniul public speaking, dicție, comunicare prin intermediul rețelelor Facebook și Instagram, blogging etc.

Participarea la eveniment îți este indicată, dacă:

– simți că ceva nu merge în interacțiunea ta cu cei din jur;
– vrei să știi cum le reușește altora să fie speakeri adorați de multă lume;
– ești curios să știi cum poți face ca postările de pe Instagram sau de pe Facebook să adune sute, ba chiar mii de like-uri;
– vrei să știi cât de prudent trebuie să fii atunci când începi să abordeși subiecte tabu, și cum te poți proteja de hoții de idei;
– sau pur și simplu vrei să asculți speakerii preferați și să interacționezi cu tineri, la fel de motivați ca și tine.

Speakerii și temele abortate la eveniment:

speakeri

Speakerii vor face share la cunoștințele și experiența pe care o posedă, vor răspunde la întrebări și vor ajuta tinerii în soluționarea problemelor de comunicare cu care se confruntă.

Banii colectaţi din vânzarea biletelor vor fi utilizați pentru procurarea de rechizite şcolare pentru copii din familii social vulnerabile.

Distribuie articolul: