S-ar părea că trăim într-o lume dezinhibată, într-o lume în care fiecare se exprimă liber și nu se rușinează să întrebe despre diverse subiecte. Dar, totuși, nu! Sunt unele întrebări pe care bărbații nu prea au curajul să le adreseze. Care sunt acestea? Vezi mai jos.

Despre felul în care arată femeia

Unele întrebări ar putea să te surprindă, dar ei chiar sunt interesați de anumite aspecte ale înfățișării tale.

1. Ce ți-i dori să schimbi la felul în care arăți?

Când cunoști pe cineva, singurul și cel mai simplu mod de a înțelege ce fel de persoană se află în fața ta este să evaluezi aspectul ei exterior. De multe ori bărbații aleg femeile după o anumită tipologie care li se pare mai atractivă sau care le amintește de cineva. Există bărbați care percep femeia ca un element de succes, aceștia pot fi intimidați de femeile care nu le corespund standardelor lor de frumusețe. Iată de ce unii bărbați, sunt interesați dacă femeia ar dori să schimbe ceva la felul în care arată, să se perfecționeze, pentru că pentru ei aspectul exterior este unul dintre cele mai importante elemente.

2. De ce ai încetat să te machiezi, atunci când suntem împreună?

Un aspect curios pentru unii bărbații este să înțeleagă de ce o femeie alege, uneori, să se străduie să arate bine, iar alteori e mai mai nepăsătoare în acest sens. Unii bărbați atrag atenția dacă o femeie nu se mai machiază sau nu are grijă de ea. Iar pentru mulți dintre ei, aceste schimbări provoacă unele întrebări.

3. Ți-ai făcut vreo operație plastică?

Pentru unii bărbați chiar contează acest aspect, și apoi aceștia se mai întreabă dacă ești atât de frumoasă natural, sau ai apelat la anumite trucuri pentru a arăta așa cum arăți.

Despre bani

Tot mai mulți bărbați vor să vadă în femeie un partener și nu pur și simplu soție. Există însă și o categorie de bărbați care cred că datoria lor este să-și întrețină familia.

1. Cât de mult contează venitul meu pentru tine?

Atunci când o femeie câștigă mai mult decât un bărbat, un factor important este diferența nivelurilor de venit – dacă aceasta câștigă de două ori mai mult, acest lucru poate afecta unele relații. Într-o astfel de situație, este mai bine să discutați aceste aspecte, pentru a evita anumite situații neplăcute.

2. Câți bani câștigi?

Una dintre cele mai comune, dar incomode situații în care pot ajunge bărbatul și femeia este atunci când este vorba despre achitarea bonului de plată, după o cină la restaurant. Unii bărbați ar putea considera că ambii ar trebui să contribuie în mod egal, dar pentru a fi siguri că pot miza pe un astfel de scenariu, ar trebui să știe răspunsul la întrebarea de mai sus.

3. Câți bani cheltui, lunar, pe procedurile de înfrumusețare și produsele cosmetice?

Această întrebare i-ar ajuta să înțeleagă ce fel de femeie ești tu. Ar putea să înțeleagă cât de mult ții la felul în care arăți, dar și dacă ți-ar reuși să faci niște economii, atunci când este nevoie.

Relații

1. De ce te-ai despărțit de fostul?

Un bărbat este curios să afle mai multe despre trecutul tău, iar aflând motivul despărțirii tale de fotul iubit ar putea să înțeleagă mai multe despre problemele cu care v-ați ciocnit, dar și despre cum te comporți într-o relație.

2. Ți-ai trădat vreo dată cea mai bună prietenă?

Da – ar întreba așa ceva. Nu toți, dar unii bărbați chiar iubesc bârfele.

Sex

1. Cum este partida de sex ideală, pentru tine?

Sunt curioși pentru că vor să știe despre dorințele tale, și apoi vor să-ți ofere maximum plăcere în cadrul unei eventuale partide de sex, iar pentru asta ar avea nevoie de un răspuns la întrebarea de mai sus.

2. Câți parteneri sexuali ai avut, până la mine?

Este o întrebare ce ține nu doar de curiozitatea unor bărbați, dar și despre cât de multă încredere poate avea în tine. Acest răspuns i-ar putea da și niște indici sănătatea ta, sau dacă ești o femeie mai ușuratică sau dimpotrivă, mai greu de cucerit.

3. Cât de des masturbezi?

Unii bărbați găsesc acest aspect incitant la o femeie, iată de ce ar fi curioși se afle răspuns la această întrebare de la femeia pe care o plac.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: