„Când faci un copil?” Aceasta este întrebarea pe care Delia Matache recunoaşte că o primeşte tot mai des. Dacă este sau nu momentul să devină mamă, artista are argumente pro şi contra!

Deşi are o relaţie specială cu micuţii surorii sale, Oana, artista recunoaşte că nu se simte pregătită să aducă pe lume un copil în lumea în care trăim, chiar dacă aceştia îţi pot schimba starea.

„Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana, mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar purtea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o  copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului’’, a mărturisit cântăreaţa. 

Totuși mulți cred că interpreta vrea un copil însă din păcate nu se întâmplă, chiar și mama artistei a dat-o de gol că acesta își dorește, dar încă nu este posibil din motive de sănătate cel mai probabil.

Sursa

Distribuie articolul: