Vedeta filmului indian şi una dintre cele mai frumoase femei din lume, actriţa Aishwarya Rai Bachchan, a fost testată pozitiv pentru Covid. Aceasta a primit vestea că testul ei este pozitiv la o zi după ce socrul şi soţul ei, Amitabh Bachchan, respectiv Abhishek Bachchan, la rândul lor actori, au fost confirmaţi pozitiv şi internaţi în spital, scrie okmagazine.ro 

Oficialii indieni au declarat că cei doi bărbaţi sunt într-o stare stabilă şi că nu există complicaţii. Aishwarya Rai şi fiica ei în vârstă de opt ani, ambele confirmate cu Covid, se află în autoizolare la dimiciliu şi nu prezintă simptome.

Vestea a fost dată de soţul frumoasei indience, pe pagina lui de Twitter, acesta completând că restul familiei, printre care şi mama lui, a fost testată negativ.

Vedeta de 46 de ani, fostă câştigătoare a concursului Miss World în 1994, şi soţul ei cu doi ani mai tânăr sunt căsătoriţi din anul 2007 şi au un singur copil, o fetiţă cu numele Aaradhya.

Amitabh şi Abhishek Bachchan vor rămâne în spital până în momentul în care doctorii vor dispune că starea lor este destul de bună pentru externare

Distribuie articolul: