Potrivit Fox News, încă un jurnalist a fost ucis în timpul atacurilor din Ucraina: este vorba despre un membru al echipei Fox News, jurnalista Oleksandra Kuvshinova. Tânăra avea doar 24 de ani. Anterior și cameramanul Pierre Zakrzewski, în vârstă de 55 de ani, a fost ucis.

Conform sursei, femeia a fost ucisă la Horenka, în apropiere de Kiev. Ea se afla împreună cu colegul ei, cameramanul Benjamin Hall, care a fost rănit.

„Era incredibil de talentată şi a petrecut săptămâni întregi colaborând direct cu întreaga noastră echipă de acolo, lucrând non-stop pentru a se asigura că lumea ştie ce se întâmplă în ţara ei”, spun reprezentanții Fox News. 

Ambii jurnaliști, Oleksandra Kuvshinova și Benjamin Hall se aflau într-un vehicul, și la un moment dat, acesta a fost înconjurat cu focuri de arme. 

Televiziunea americană a declarat că a aşteptat până să anunţe moartea lui Kuvshinova din consideraţie pentru familia acesteia. Despre starea jurnalistului Hall, nu au fost oferite informații!

Sursa: Foxnews

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: