Piesa lui Vali Boghean – „Tata”, care a cucerit și stârnit răscoliri lăuntrice la ultimile concerte live ale interpretului, acum are și un clip video! Acesta a fost postat pe canalul de Youtube al interpretului, astăzi, 13 noiembrie. 

„Piesa și videoclipul vine dintr-o trăire adevărată, dintr-o emoție care marchează și lasă amprente pentru toate generațiile, de aceea în acest videoclip au fost implicați în calitate de actori, fratele meu Vasile Boghean, sora mea Lidia Boghean, nepotul Ștefan Boghean și fiul meu Teodor, astfel am creat o armonie dintre artă și viață, pentru că Vali Boghean Band mereu a oferit calitate, dar și o regăsire pentru public sufletist, profund, care iubește să extragă esența din momentele importante și să pună accent pe valorile fundamentale, în cazul dat pe valoarea Familiei”, afirmă artistul.

Se pare că anume reacțiile publicului i-au ajutat să alegă piesa “Tata” pentru acest videoclip emoționant, care înseamnă mult atât pentru Vali Boghean, care e compozitorul piesei, cât și pentru textierii Ioana Isac și Ronin Terente.