În ultima zi din 2018, pe scena Târgului de Crăciun vor evolua artiști cunoscuți de la noi, care vor contura atmosfera de sărbătoare cu muzică bună și multă distracție.

La ora 21:00 se va da startul distracției, iar în scenă vor urca „Gândul Mâței”, una dintre cele mai longevive trupe de muzică alternativă din Moldova. Timp de aproape o oră, membrii trupei vor interpreta cele mai cunoscute piese care i-au consacrat, printre care: „La Ciocana”, „Liberty”, „Și-așa-mi vine”, devenite legendare de-a lungul timpului.

De pe scena mare va răsuna și colindul oficial al târgului – „Acasă de Crăciun”, interpretat de trupa Brio Sonores. Băieții cu voci de aur vor susține un concert de colinde românești și internaționale.

Cu recitaluri dedicate sărbătorilor de iarnă vor veni și interpreta Victoria Lungu, dar și legendara formație de muzică pop-rock și folk – Noroc, înființată acum 52 de ani și care s-a bucurat de un succes răsunător atât în țară, cât și peste hotare. Aceștia vor fi urmați de băieții de la Valy Boghean Band, care sunt și autorii celor mai frumoase balade urbane. Ulterior, concertul organizat la Târgul de Crăciun din capitală se va transforma într-o grandioasă petrecere în aer liber și va continua cu muzică de club, interpretată de un baterist și un DJ renumit. Iar la miezul nopții când acele ceasornicului vor anunța trecerea dintre ani, cerul va fi luminat de grandioase focuri de artificii.

Până la Revelion, mai mulți artiști și trupe din țară, cum sunt: Mariana Mihăilă, Adrian Ursu, „Doredos”, „Millenium” vor susține concerte în orășelul de iarnă, iar intrarea va fi gratuită pentru toată lumea. Un program artistic tematic au pregătit și membrii studioului de dans „Black and White”, iar fanfara lui Moș Crăciun este pregătită să impresioneze pe oricine.