Moment inedit la Moldova Fashion Days SS’19, creat de Cornelia și Marcel Ștefaneț. Pentru prima data a fost interpretata live o piesa în cadrul acestui show de modă și nu întâmplător a fost aleasă melodia despre Republica Moldova – Discover Moldova. Piesa este coloana sonora a clipului Zahăr Domnița – Clipe Dulci și a acompaniat prezentarea noii colecții a brandului de haine pentru copii Creme Brulee.

Melodia a fost fredonată de mulți dintre cei prezenți, stârnind emoții pozitive, iar clipul piesei compusă de Marcel Ștefăneț a fost rulat pe marile ecrane de pe catwalk. Clipele dulci ale copilăriei au fost aduse pe podium de toți picii care au îmbrăcat Creme Brulee. Colecția este una foarte colorată și cochetă pentru copilași, unele piese având și motive tradiționale. Culorile dominante sunt de la roșu coral, la roz, albastru, galben și bej.

Piesa „Discover Moldova” a răscolit amintiri din copilăria tuturor și clipe dulci, dintre cele care ne rămân în memorie pentru toată viața. Pe podium a urcat și micuța Sanduța, fiica celor doi interpreți, care a debutat astfel în calitate de model. Alexandra a purtat o rochiță de culoare galbenă și a avut în mână un buchet din spice de grâu. Designerul colecției este Veronica Pentelei.

P