După pozele publicate astăzi de primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, din timpul împodobirii bradului, internauții au venit cu o întrebare în adresa dnei primar. Subiectul vizează poșeta ce o avea pe umăr Silvia Radu. Mai mult, unii au comentat că prețul acesteia l-ar depăși pe cel al bradului instalat în PMAN și care doamna primar a declarat că îl va achita din banii proprii.


„La ce bun să porți geanta după tine când ești cu mașina? Doar să arăți că ai geantă de 1000$?”, a întrebat retoric Daniela Lisnic într-un comentariu la o poză publicată de Silvia Radu.

Poșeta din imagine seamănă cu un model al cunoscutei companii Burberry, prețul căreia variază între 550 și 750 de lire sterline (între 12 și 17 mii de lei). Nu se știe însă dacă geanta purtată de Silvia Radu e un model original Burberry.

Chiar dacă poșeta s-ar dovedi a fi una originală, prezența acesteia pe umărul dnei primar nu ar părea o supriză, ținând cont de averea și veniturile familiei Radu. Silvia Radu a exercitat în perioada anilor 2008 – 2015 funcția de președinte al Gas Natural Fenosa.

Mai multe despre averea Silviei Radu, aflați AICI.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: