Mai puțini oameni obișnuiți capătă în timp record notorietate în spațiul virtual. Nu și Louise Delage - o franțuzoacă de 25 de ani, apreciată, din august și până în prezent, de peste 68 de mii de internauți. Abia de curând fanii contului au aflat ce stă în realitate în spatele acestuia!

S-ar părea că nu există nimic special în cele peste 140 de postări virtuale făcute pe contul @louise.delage: o tânără care și petrece timpul liber în diverse locuri din Franța și poartă mereu zâmbetul pe buze. Dacă atrageți mai bine atenția însă, veți regăsi un element comun în fiecare poză: sticle și pahare cu diverse tipuri de alcool.

👀 Look 👀

A post shared by Louise Delage (@louise.delage) on

Acest element nu a fost mai că deloc sesizat de abonații la acest cont, mulți dintre ei și-au imaginat că acestea sunt doar pozele din viața ideală și fericită a unei parizience.

Bad mood

A post shared by Louise Delage (@louise.delage) on

În realitate, nu există nicio Louise Delage. Tânăra din poză a fost angajată de către agenții de publicitate de la BETC pentru a transmite tinerilor informații despre consumul de alcool în cantități excesive. Studenta a devenit astfel protagonista campaniei „Like My Addiction”, organizată de Addict Aide pentru combaterea alcoolismului în rândul tinerilor.

Miss the sea 🐟

A post shared by Louise Delage (@louise.delage) on

De ce s-a recurs la un asemenea truc? Realizatorii campaniei suțin că prin astfel de poze, este mai ușor să identificăm persoanele dependente de alcool și astfel, să le ajutăm să-și combată slăbiciunea.

Like my addiction

A post shared by Louise Delage (@louise.delage) on

Deznodământul a apărut abia pe 30 septembrie.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: