Interact Media, compania care deține în proprietate portalul AGORA și revista online pentru femei EA.md, caută un nou coleg sau colegă în echipă pentru un job plin de video: editor de imagine.

Noi facem echipă bună cu oamenii deschiși la minte, cu bun simț, care pun suflet în tot ceea ce fac. Pasiunea, simțul artistic, entuziasmul, atenția la detalii, rapiditatea și interesul pentru lucruri noi sunt cerințele de bază pentru acest job. Pe termen lung, contează atitudinea față de toți cei din jur, fie că sunt clienți, colegi cunoscuți sau necunoscuți.

Activitățile zilnice pentru acest post presupun editare video și/sau grafică pentru reportaje, emisiuni, evenimente, interviuri, filmări la chroma key, slideshow-uri, deschidere pentru a încerca diverse formate de video și maximă adaptare pentru formatele de online. Cunoașterea soft-urile de editare este, evident, un must-do: Premiere, After Effects, Photoshop și multe alte noutăți din domeniu.  Cunoașterea limbilor străine și deținerea permisului de conducere Categoria B va constitui un avantaj.

Dacă ai prins ideea, aplică la [email protected]. Va fi o bucurie să ne cunoaștem.