Moartea regretatului artist rus, Iosif Kobzon, a întristat generații întregi care i-au urmărit și admirat activitatea artistică. Printre cei care suferă pierderea artistului se numără chiar colegii de scenă a acestuia, iar mulți dintre ei au venit cu mesaje emoționante în memoria lui Iosif Kobzon.

Interpreta Zara a făcut o postare în care dă de înțeles că nu-i vine să credă că artistul nu mai este în viață, aceasta a postat și o poză unde aceștia doi par a fi bucuroși de prezența celuilalt, comentând „Nu am cuvinte…Nu pot să cred…”.

Vestitul interpret Egor Kreed a făcut și el o postare în care apare alături de Iosif Kobzon interpretând cu el o piesă. Acesta a comentat „Veșnică pomenire pentru Iosif Davidovich Kobzon. Mă simt mândru de faptul că într-o zi ați vrut să formăm un duiet și să împărțim aceeași scenă interpretând o piesă de-a mea. Mă bucur că v-am cunoscut. Legendă.”

Timati a făcut o postare în care ne dă de înțeles că pentru el Iosif Kobzon a fost un exemplu demn de urmat. „Măreția acestei personalități – a fost mereu un mare exemplu pentru mine”, a comentat artistul și a postat un clip video în care Iosif Kobzon alături de Lev Leshenko interpretează o piesă.

Și Valeriya a posta un mesaj emoționant unde mărturisește că Iosif Kobzon nu este doar un mentor, pentru ea el este persoana care i-a schimbat viața pentru totdeauna. „Iosif Davidovich Kobzon a murit … Pentru mine el era un profesor, un mentor, un prieten … aveam 17 ani când m-am înscris la cursul lui la Academia Gnessin. Iosif Davidovich a fost primul care a crezut în mine și, prin urmare, mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Artist. Om cu nume mare. Un înțelept. Dedicarea pe care o avea pentru profesia și munca lui a fost un adevărat exemplu. El a fost respectat și iubit fără limite. Cât de trist că viața pământească este finită. “Pământul s-a golit fără tine.” Să te odihnești în pace, dragă Iosif Davidovici!”

Умер Иосиф Давыдович Кобзон… Для меня он был учителем, наставником, другом…Мне было 17, когда я поступила к нему на курс в Гнесинскую Академию. Иосиф Давыдович был первым, кто поверил в меня и тем самым изменил навсегда мою жизнь. Артист. Человечище. Гигант. Мудрец. Глыба. Он был настоящим эталоном служения профессии и преданности своему делу. Его бесконечно уважали и любили. Как же грустно и печально, что земная жизнь конечна. “Опустела без тебя земля..” 😥😥😥 Покойтесь с миром, дорогой Иосиф Давыдович!🙏🙏🙏 #иосифкобзон

Публикация от VALERIYA (@valeriya)

Vezi și: A murit cântărețul rus Iosif Kobzon. Acesta ar fi împlinit 81 de ani