Anul acesta a fost unul plin de evenimente frumoase la Hollywood! Mai multe vedete au spus ”Da!” partenerilor de viaţă, schimbându-şi statutul în ”logodiţi”. Haideţi să vedem despre cine e vorba!

Gwyneth Paltrow & Brad Falchuk

La începutul acestui an, celebra actriţă îşi anunţa logodna cu Brad Falchuk, cu care s-a şi căsătorit acum câteva săptămâni.

Pryanka Chopra şi Nick Jonas

Ei doi au ajuns şi altar anul acesta, şi nu o dată, ci de două ori: o dată la Bollywood, şi a doua oară a Hollywood. Însă, înainte să danseze la nuntă, Pryanka a spus ”Da” în faţa unui inel Tiffany & Co cu diamant.

Hailey Baldwin & Justin Bieber

Cei doi s-au logodit după o relaţie relativ scurtă. Hailey a primit un inel făcut la comandă special pentru ea de către o bijuterie din New York.

Lea Michele & Zandy Reich

Şi actriţa Lea Michele s-a logodit anul acesta. Partenerul ei este Zandy Reich, care a cerut-o cu un inel superb, cu un diamant superb.

Tony Braxton & Birdman

2018 a fost un an perfect pentru dragoste şi-n cazul lui Toni Braxton. Cântăreaţa a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Birdman, cu toate că-n noiembrie a pierdut celebrul inel care figura un diamant galben.

 

SURSA 

Distribuie articolul: