Vreme de 13 ani, viața lui Britney Spears a fost în totalitate controlată de tatăl ei. Lucru ce în viitor, oficial, nu va mai fi valabil. După timp îndelungat, Britney și-a recăpătat libertatea și dreptul de decizie asupra propriei vieți, inclusiv și a resurselor financiare pe care le posedă. Detalii, mai jos. 

Vineri, în urma unei ședințe de judecată, care a avut loc la Los Angeles, judecătoarea Brenda Penny a hotărât eliberarea lui Britney Spears de sub tutela tatălui, precum și oferirea dreptului vedetei de a-și gestiona averea după bunul ei plac.

„Instanța constată că aflarea lui Britney Spears și a averei acesteia sub tutela tatălui ei, nu mai este necesară”, a declarat judecătoarea Brenda Penny. „Prin urmare, începând de astăzi, curatela este încetată.” Decizia judecatei are efect imediat.

Se pare că această zi, este una dintre cele mai bune din viața lui Britney! Vedeta, în sfârșit, și-a redobândit libertatea, precum și dreptul total de a decide asupra averii pe care o deține. Reacția vedetei nu a întârziat să apară nici în mediul online.

„Doamne, îmi iubesc atât de mult fanii, este o nebunie! Cred că o să plâng tot restul zilei!!!! Cea mai bună zi din toate timpurile…  slavă Domnul… ”, a scris ea.

Reamintim că, din 2007, după stabilirea tutelei de către Jamie Spears pentru fiica lui, Britney Spears – vedeta nu a avut libertatea de a decide asupra propriei vieți. Motivul instalării tutelei fiind o decădere publică a vedetei, în urma căreia acesta a fost spitalizată pentru probleme medicale nedeclarate.

Sursa: Dailymail.co.uk