Parcă mai ieri auzeam cu nedumerire despre noțiunea de „Instagram”, neștiind despre ce impact avea să aibă această rețea asupra vieților omenești dependente de noile tehnologii. În toți acești 5 ani de viață, Instagram-ul a dat naștere tendințelor de fotografiere și a scos în vizor fenomenul „selfie”. Azi, rețeaua este disponibilă în 25 de limbi și este utilizată de peste 200 de milioane de utilizatori în întreaga lume. Care sunt cele mai apreciate fotografii din rețea, de-a lungul anilor, vedeți mai jos.

2010. Fotografia cu câinele lui Kevin Systrom – CEO & Co-fondator al rețelei Instagram. Este una dintre primele imagini partajate în rețea. A acumulat peste 42 000 de aprecieri.

cats

2011. O fotografie de pe contul de Instagram al cântărețului canadian Justin Bieber. A acumulat peste 250 000 de aprecieri.

btr

2012. O fotografie încărcată de cantautorul britanic Louis Tomlinson. A adunat peste 936  000 de aprecieri virtuale.

h54

2013. O altă fotografie marca Justin Bieber. În poză, acesta apare alături de actorul Will Smith. Fotografia s-a bucurat de aprecierea a peste 1,5 milioane de aprecieri.

mt

2014. Cea mai apreciată fotografie a anului reflecta „Nunta anului 2014”, cum a mai fost numită în occident ceremonia de căsătorie a vedete de televiziune Kim Kardashian și a rapperului Kanye West. Număr de aprecieri: 2,4 milioane.

ym

2015. Fotografia încărcată pe Instagram de către modelul Kendal Jenner – sora lui Kim Kardashian. Număr de aprecieri: 3,1 milioane.

wef

Foto: captură Instagram

 

Distribuie articolul: