La fiecare sfârșit de an, rețeaua Instagram publică rezultatele statisticilor anuale, la capitolul celebritate. Campioană la testul de populariatate și reconaștere pe Instagram, în 2015, este nimeni alta decât Taylor Swift. Pe parcursul anului 2015, peste 39 de milioane de oameni s-au abonat la contul său oficial din această rețea. Taylor este urmată de Selena Gomez, care a adunat încă 33 de milioane de fani virtuali. Arian Grande, Kim Kardashian și Beynce s-au bucurat de un salt de plus circa 30 de milioane de noi aprecieri pe parcursul ultimului an.

Cea mai apreciată fotografie din rețeaua Instagram, în 2015, o ilustrează pe modelul Kendal Jenner (sora mai mică a lui Kim Kardashian) în timp ce stă întinsă pe podea, având capetele firelor de păr răsucite sub formă de inimi.

2011202-insta-post

Kendall este urmată, în top, de Taylor Swift. Vorbim despre imensul buchet de trandafiri albi, pe care vedeta i-a primit în dar de la Kanye West – soțul lui Kim Kardashian.

2011202-insta-taylor

Locul III îi aparține tot lui Taylor, care a distribuit în rețea o fotografie cu iubitul său, DJ-ul Calvin Harris.

2011202-insta-taylor-2

Kylie Jenner – o altă soră a lui Kim Kardashian, a devenit și ea recunoscută pe Instagram mai ales după ce a pozat ținând în mâini diploma de absolvire a școlii.

2011202-insta-kylie

Cea mai apreciată fotografie de pe contul de Instagram al lui Beyonce, în acest an, o afișează pe interpretă ținându-și în brațe fetița.

2011202-instabeyonce

Foto: Instagram

Distribuie articolul: