Gest mărinimos din partea artistei de peste Prut. INNA i-a făcut o surpriză neașteptată celei mai bune prietene. Interpreta i-a dăruit mașina visurilor ei, un Fiat Abarth roz, culoarea preferata a Ancăi.

Inna și Anca sunt prietene de mai bine de 15 ani, cea care i-a fost alături în turnee, iar acum este și make-up artista ei.

Pe 3 noiembrie, interpreta a lansat un nou proiect, o sesiune muzicală aparte, Dance Queens House, o sesiune muzicală aparte, iar timp trei săptămâni, artista va sta într-o casă cu producători și compozitori renumiți, alături de care va lucra la piese noi, ce vor fi prezentate ulterior publicului.

Ieri în Dance Queen’s House, a fost Pink Day, zi inspirată de Anca și dedicată ei. „Anca este un om extraordinar, bun, cald, care mi-a fost mereu alături, așa că am decis ca una dintre zilele din casă să fie pink day, culoarea ei preferată. Toți ne-am îmbrăcat în roz, iar ea a crezut că este complicele unei surprize pentru mine, când de fapt, ea a fost cea surprinsă. A fost cu lacrimi de fericire și mă bucur că am putut să îi ofer cadou mașina visurilor ei…roz”, a spus INNA.

INNA are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile sunt traduse în engleză și spaniolă. „Dance Queen’s House” este o sesiune muzicală care durează 3 săptămâni într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului. Alături de artistă sunt Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum „Ruleta”, „Iguana”, „RA”, „Tu Manera”, „Discoteka”, „Gimme Gimme”, „Heaven”, „Sun is Up”.

În cele 3 săptămâni, împreună cu aceștia, INNA va compune și va lucra piese noi. Toate momentele care au loc în casă, procesul creativ vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al INNEI care are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile vor fi traduse în engleză și spaniolă. INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum „Ruleta”, „Sun is Up”, „Hot”, „Cola Song”, „Iguana”.