Toată munca și pasiunea pentru muzică a INNEI au făcut din ea unul dintre cei mai apreciați artiști ai lumii, astfel că nu e de mirare faptul că este prezentă la prestigioare evenimente muzicale internaționale. Artista a fost invitată recent la Latin Grammy Awards, cele mai importante premii din muzica latină, unde a pășit pe covorul roșu alături de Halsey, Thalia, Steve Aoki, Diplo, J Balvin, Maluma, Rosalia, Luis Miguel, Luis Fonsi.

Nelipsită de pe primele poziții ale topurilor muzicale, cu sute de concerte în toată lumea, INNA este în centrul atenției, astfel că nu mai miră pe nimeni faptul că renumita revistă Vogue Mexico a avut-o din nou în paginile sale. Artista a purtat aseară o ținută Seen Users, styling RDStyling, make-up Anca Buldur și a făcut senzație la show-ul anual unde sunt premiați cei mai cunoscuți și importanți artiști din America Latină.

Conform Vogue Mexico, INNA a fost desemnată unul dintre cei mai bine îmbrăcați oameni de la Latin Grammy Awards, publicație în care apare deja pentru a doua oară (a apărut și la evenimentul Bvlgari).

INNA se află în plin turneu de promovare a piesei “RA”, prima de pe noul album “YO”, album compus de artistă în spaniolă. “RA” este un mesaj de empowerment, de a ieși dintr-o relație toxică și a căpăta încredere în forțele proprii.

Care dintre aparițiile vedetei ți-a plăcut cel mai mult?

Distribuie articolul: