Celebra actriță bollywoodiană a fost internată de urgență la spital, împreună cu fiica sa. Deși la început boala a fost asimptomatică, acum lucrurile au luat altă întorsătură, actrița a început să respire cu greu, la fel ți fetița ei, scrie digi24.ro.

Aishwarya Rai Bachchan, faimoasa actriţă de la Bollywood, a ajuns în spital la o săptămână după ce testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Zilele acestea starea ei s-a agravat. Fiica sa, Aaradhya, este în spital din acelaşi motiv.

De asemenea, soţul şi socrul ei, alţi doi foşti actori de Bollywood care s-au făcut remarcaţi ani de-a rândul în această industrie a cinematografului indian, se află în spital încă de sâmbăta trecută, amândoi infectaţi cu COVID-19.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AishwaryaRaiBachchan (@aishwaryaraibachchan_arb) pe

Amitabh Bachchan, în vârstă de 77 de ani, a scris pe Twitter, duminica trecută, faptul că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

A urmat o postare de Twitter din partea fiului său, care a mărturisit că şi el şi frumoasa lui soţie, în vârsă de 46 de ani au fost confirmaţi cu COVID-19. Bărbatul a mărturisit că, din păcate, şi fiica de 8 ani este infectată, transmite Mediafax.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AishwaryaRaiBachchan (@aishwaryaraibachchan_arb) pe

Singura care a rămas neatinsă de COVID-19 a fost soţia lui Amitabh Bachchan, soacra fostei deţinătoare a titlului de Miss World.

Sursa: digi24.ro.