După o cerere frumoasă în căsătorie, care i s-a făcut iarna trecută tocmai în Emiratele Arabe Unite, Inesa Voscoboinic a început pregătirile de nuntă. Marele eveniment va avea loc spre finalul acestui an, iar prezentatoarea TV deja face proba rochiilor de mireasă.

Inesa Voscoboinic și logodnicul său, Dmitrii, au început deja pregătirile de nuntă. Vedeta TV a trădat ea însăși acest lucru, făcând publică o fotografie care o afișează într-un salon de mariaj din Capitală.

„Nu pot să fiu calmă, am nevoie de o rochie de mireasă”, mărturisea, emoționată, jurnalista.

inesa

Inesa a mărturisit, într-un interviu pentru Zumi, că nunta urmează să aibă loc pe o plajă din Grecia, chiar la toamnă,  iar la acest eveniment vor participa doar oamenii apropiați mirilor.

„Va fi o nuntă fără tradiții și chiar cununie; părinții ne-au dat libera alegere”, adaugă viitoarea mireasă, dezvăluind totodată că rudele invitate vor fi cazate într-un hotel de pe plaja unde urmează să aibă loc nunta. Mireasa va schimba 3 ținute pe parcursul zilei, iar accesoriile în stil grecesc vor fi accentele de bază.

15940511_10211228913615805_1878561243149789335_n

Menționăm că Inesa și Dmitrii s-au logodit în luna ianuarie, într-o călătorie a cuplului la Dubai, după un an de relație.

Vezi și:

După un an de relație, a primit inelul de logodnă! Cum a fost cerută în căsătorie prezentatoarea TV, Inesa Voscoboinic

Inesa Voscoboinic și logodnicul ei, într-o ședință foto plină de farmec (FOTO)

Inesa Voscoboinic: „La naiba cu stereotipurile! Mușchii sunt sexy!”

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: