Celebrul desen animat rusesc ,,Nu, pogodi!”, produs de studioul de film ,,Soiuzmultfilm”, pentru prima dată în 1969, va fi continuat în vara acestui an, cu o serie de cel puţin 26 de episoade noi. Marea provocare a creatorilor a fost modernizarea imaginii personajelor, adaptând-o la tendinţele vremii. Prima care a fost dată publicităţii este cea a lupului. A fost sau nu o idee reuşită, vom judeca după apariţia animaţiei.

Pentru noua imagine a lupului, producătorii au avut de ales din 50 de variante, scrie presa din Rusia. Doar pentru coafură au fost 18, iar pentru coadă 4 modele. Într-un final, personajul negativ arată de nerecunoscut: cu părul făcut ţepi, în blugi rupţi şi pantofi sport.

Filmul de animaţie „Nu, pogodi!” a fost creat în 1969 şi a devenit foarte popular în Uniunea Sovietică. Episoade noi au fost produse în Rusia în 2006. Acestea pot fi urmărite acum pe youtube.

Desenul animat prezintă aventurile amuzante ale unui lup care încearcă să prindă un iepure curajos. După ce toate încercările lupului eşuează, filmul se încheie cu fraza: „Nu, zaiaţ, pogodi!” ( Ei, bine, iepure, mai aşteaptă puţin!)

Distribuie articolul: