Tragedie în lumea muzicală internaţională! Celebră în lumea întreagă, cântăreaţă de origine franceză Mireille Mathieu a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer.

Conform revistei germane „Freizeitwoche” cântăreaţa în vârstă de 72 de ani ar mai avea foarte puţin timp de trăit. Ea încearcă să se trateze în secret în Germania la o clinică privată. Site-ul RTL citează o sursă din interiorul instituţiei medicale şi afirmă că, Mireille Mathieu s-ar fi împăcat deja cu soarta și e fericită că a mai apucat să lanseze albumul „Mes Classiques”, pe care i l-a închinat mamei ei.

Vestea că Mireille Mathieu nu mai are mult de trăit a căzut ca un tunet pentru milioanele de fani din întreaga lume. Potrivit click.ro, Mireille Mathieu, în vârstă de 72 de ani, se află internată la o clinică germană unde se tratează în secret. Revista germani „Freizeitwoche” s-a interesat în legătură cu starea ei de sănătate şi a aflat de „diagnosticul teribil”. Deşi s-a afirmat că e vorba de cancer, într-o fază terminală, nu a fost precizat ce tip de cancer este şi nici de când suferă. Mathieu nu este măritată, nu are copii şi se afla în turneu de promovare în Germania.

Sursa video: Youtube.com

Foto: Google.com