FinComBank dă startul campaniei  Black Week! Doar în perioada 16 martie – 22 martie,  deschide online GRATUIT cardul  universal pentru drumurile tale, creat pentru automobiliști și nu doar,  Mastercard FinComBank & Rompetrol!

Vrei să-ți alimentezi automobilul cu combustibil și, în același timp, să beneficiezi de reduceri?  Dorești să primești înapoi banii pentru cumpărăturile online și cele realizate în magazinele din țară?  Nu vrei să-ți faci griji pentru că ai rămas fără bani în portofel? Ai la dispoziție o săptămână pentru a te bucura de super oferta de Black Week de la FinComBank și a economisi smart pentru lucruri care contează!

Prinde promoția specială care include:

  • REDUCERI LA COMBUSTIBIL. Alimentează autovehiculul cu carburant şi primește un discount instantaneu, achitând cu cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol. Reducerea este valabilă la toate benzinăriile Rompetrol pe întreg teritoriul ţării.
  • Economisește în stilul tău. Săptămânal, beneficiezi de 1% cashback direct pe card pentru cumpărăturile realizate pe Internet sau direct de la comercianții din ţară.
  • LIMITĂ DE CREDIT pe card. În orice situație neprevăzută, vei fi sigur că ai bani pe card. Folosește portofelul de rezervă ori de câte ori ai nevoie, pentru că, acum, poți cumpăra ce îţi doreşti sau poți alimenta automobilul chiar dacă nu mai ai bani în cont. Limita de credit poate fi deschisă în Sucursalele Băncii atunci când ridici cardul, aceasta poate fi în mărime de la 1.000 până la 150.000 de lei.

Beneficiile acestui card

Cu cardul Platinum  Mastercard FinComBank & Rompetrol , ai mereu la îndemână situația contului tău, gestionează-ți banii, folosind gratuit Internet Banking FinComPay și aplicația mobilă FinComPay. Achită online serviciile comunale, amenzile, taxele și alte facturi în doar câteva click-uri, fără a ieși din casă. Realizează tranzacțiile online în siguranță, datorită tehnologiei 3D-Secure și uită de numerar. Transferă bani de la card la card (P2P) familiei și celor apropiați chiar și de pe canapea. Gratuit, primește transferuri internaționale de bani (Ria Money Transfer, Contact, Unistream) de la cei dragi direct pe card, folosind serviciul T2C.   Utilizând platformele Băncii poţi primi trastfer (P2P) de pe orice card din străinătate!! Mai mult decât atât, cardul Platinum îți oferă reduceri și oferte speciale în întreaga lume!

Bucură-te de Black Week de la FinComBank în perioada 16 martie – 22 martie și deschide online  și absolut GRATUIT cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol,  fără a achita 45 lei comision la deschidere!!

Cardul va fi gata şi poate fi ridicat din sucursala indicată în cererea online peste 3 zile lucrătoare în mun. Chișinău sau peste 7 zile lucrătoare în alte regiuni ale țării. Dar ţinând cont de carantina declarată pe teritoriul ţării, recomandăm să te adresezi la sucursala băncii pentru ridicarea cardului după încheierea carantinei!

Nu rata ocazia de a te număra printre deținătorii unui produs exclusiv în Moldova, cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol!

Pentru mai multe detalii:

tеl.: (+373) 022 269 999
website:
www.fincombank.cоm

 

P

Distribuie articolul: