În acest an, Antonia își va petrece sărbătorile de iarnă în familie, alături de Alex Velea și cei doi băieți ai lor. Artista a decis că nu va participa nici la concerte pentru a reuși să le dedice cât mai mult timp celor dragi. Are, însă un singur regret: fiica ei Maya va fi în Italia, ca în fiecare an din momentul în care aceasta a divorțat cu Vincenzo Castellano.


Chiar dacă își dorește extrem de mult să o vadă acum, de Crăciun, nici în acest an nu va fi posibil acest lucru. Micuța Maya se află în grija bunicii paterne, iar Antonia nu-și va putea strânge în brațe fiica de sărbători. Asta pentru că tatăl copilei nu își dorește ca aceasta să vină în România.

„Nu cred că voi fi și cu fetița mea în această perioadă, dar îmi doresc foarte mult să vină în țară. Din păcate, în cei doi ani și jumătate de când m-am despărțit de Vincenzo, fostul meu soț nu a adus-o niciodată pe Maya aici, de Revelion! Asta e… nu mai vreau să stau de vorbă pe marginea acestui subiect. Voi spune doar că de sărbători nu voi avea concerte, așa am hotărât. Voi sta acasă cu Alex și băieții și voi mânca”, a spus Antonia într-un interviu.

Până acum, cântăreața și-a putut vedea fiica de șapte ani doar în Napoli, acolo unde locuiește.

„Maya este foarte importantă pentru mine, este sufletul meu, aș vrea să o am întotdeauna cu mine”, a zis Antonia de nenumărate ori.

Foto: Instagram.com