S-a terminat! Kelly Clarkson și soțul ei, Brandon Blackstock divorțează după 7 ani de mariaj, după cum a confirmat publicația Us Weekly, scrie verdict.ro

Vedeta a depus actele de divorț pentru a se despărți de soțul ei, iar documentele au fost obținute de publicația menționată mai sus. Motivele citate sunt diferențele ireconciliabile.

Documentele au fost depuse la tribunalul Stanley Mosk din Los Angeles luna acesta, iar cazul a fost clasificat ca fiind un divorț în care sunt implicați și copii minori.

Cei doi, ce s-au căsătorit în 2013, au doi copii împreună, River Rose, în vârstă de cinci ani și Remington Alexander, în vârstă de patru ani. Blackstock mai are doi copii dintr-un fost mariaj cu Melissa Ashworth, Savannah, 18 ani și Seth, 13 ani.

Această despărțire este încă una cauzată de coronavirus. Ținând cont de regulile impuse de autorități, familia a decis să se izoleze împreună în Montana. În aprilie, Blackstock a adunat trei copii din cei patru pentru a face un mesaj emoționant în show-ul ‚The Kelly Clarkson Show’ cu ocazia zilei de naștere a soției sale.

„Te iubesc, mama. Sper să ai o zi bună de naștere. Te iubesc atât de mult și ți-aș cânta o melodie specială atunci când este ziua ta de naștere.”, a zis el.

Pentru că aceștia au o casă în Montana, Clarkson i-a cumpărat soțului ei două snowmobile pentru ziua sa, pentru a petrece cât mai mult timp împreună.

„Ziua de naștere a soțului meu a fost ieri, așa că i-am luat acest cadou. Unul și pentru mine, pentru că vreau să mă plimb!”, a spus ea pentru publicația Us în decembrie.

Cei doi s-au cunoscut în 2011 și păreau un cuplu extrem de solid. „Ne place să stăm în natură, nu prea suntem oameni de oraș. Este frumos să ieși afară și să stai în natură.”, a spus ea în trecut.

Sursa: verdict.ro

Distribuie articolul: