Ina Terescenco este o persoană bine cunoscută în mediul online, în special pe Instagram, acolo unde tânara postează diverse filmuleţe amuzante pentru cei peste 133 mii de urmăritori. Vloggeriţa a dezvăluit mai multe detalii din viaţa sa în cadrul emisiunii „Fără protocol” a lui Dorin Galben, vorbind inclusiv despre botox, gene false, micropigmentare sau silicoane.

În zilele noastre procedurile de înfrumuseţare au devenit foarte populare şi tot mai multe fete optează pentru astfel de servicii. Printre ele se numără şi vloggeriţa Ina Terescenco care, în cadrul emisiunii, a dezvăluit mai multe detalii din viaţa sa, şi recunoaște că a recurs și la botox, gene false, sprâncene micropigmentate. Vloggerița recunoaște că ar vrea să-şi pună și silicoane.

„Am o părere pozitivă despre aceste proceduri dacă sunt făcute cu limită, să nu se exagereze. Și la vârsta potrivită. M-am gândit să-mi pun silicoane, dar mai întâi mai vreau un copil, îmi doresc o fetiţă”, a mărturisit aceasta.

La întrebarea: „Ce valori promovezi pe Instagram?”, Ina a răspuns că încurajează prin tot ce face „că femeia nu trebuie să nu accepte dacă bărbatul vine seara târziu sau dimineaţa acasă, nu trebuie să accepte violenţa”. De asemenea, vloggeriţa susţine că recent a început să promoveze alimentaţia sănătoasă, sportul şi dragostea faţă de propria persoană.

În cadrul emisiunii, Ina a povestit mai multe detalii despre copilăria sa, despre cum aceasta reuşeşte să se întreţină singură şi cum și de ce a divorţat de fostul ei soţ. Aceasta mai recunoaşte că la momentul actual, sursa principală de venit este contul său de Instagram. Vezi interviul integral mai jos.

Sursa foto:instagram.com/@terescenco_ina/

Autor: Doina Cojocaru, stagiară