În ultimele luni, Polina Gagarina a evitat cât mult putea orice ocazie de a se afișa în public cu burtica proeminentă, renunțând să răspundă la orice tip de întrebare la acest subiect. Acum, la câteva zile de la venirea micuței, cântăreața rusă a explicat și motivul din spatele acestei decizii.

„Așa cum am promis, vreau să vă povestesc despre motivul pentru care am evitat publicitatea și nu am comentat niciun zvon legat de sarcina mea. Cel mai mult mi-am dorit să petrec câteva luni în liniște absolută, deoarece eu, soțul și familia mea considerăm acest faptu drept unul foarte intim, pe care nu trebuie să-l afișăm. 

gagaraAproape fiecare ieșire publică înseamnă fotografii și comentarii, de aceea noi am ieșit doar prin parcuri. În timpul sarcinii anterioare, pozele mele, în care apar cu mai multe kilograme în plus, au fost folosite în reclame pentru produse de slăbit și alte campanii cu rea intenție, care nu aveau nicio legătură cu mine în realitate. Ei mă mințeau nu doar pe mine, dar și pe oamenii care credeau acestor reclame pentru produse „minune”, demonstrându-mă tot pe mine, după așa-zisa utilizare.

Luînd în considerare toate aceste aspecte, am decis să tac în liniște, decât să cresc în ochii tuturor. Și încă ceva: nu mi-am negat niciodată sarcina, ci doar m-am străduit să nu comentez și să nu reacționez la tot felul de știri pe care le distribuiau despre mine oameni plăcuți și nu prea. Pur și simplu știu că fiecare cuvânt este doar un motiv de a primi altele 10 înapoi și pentru asta nu există sfârșit.

Pe parcursul sarcinii, am adăugat mult în greutate. Cât? Nu știu, pentru că nu m-am cântărit din ianuarie. De ce? Pentru că m-am temut. M-am temut că voi vedea același număr de kilograme ca și în prima sarcină – unul considerabil. De aceea nu mă pot lăuda cu poze în care să apar cu abdomenul plat, într-o săptămână după ce am născut. Pot spune doar că urmez o dietă aspră, practic și exerciții, iar efectul e unul pe măsură.

Concertele se apropie, primul e chiar săptămâna viitoare, de aceea mă întorc, încet-încet, la muncă, la filmări și interviuri. Despre alimentație voi vorbi separat”, spune proaspăta mămică.

Ieri, artista a dezvăluit prenumele ales pentru nou-născută:

Ce prenume drăgălaș a ales Polina Gagarina pentru fetița sa nou-născută (FOTO)

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: