În primăvară, iubita lui Cristian Ronaldo, Georgiana Rodriguez, în vârstă de 26 de ani, a anunțat că Netflix va filma un documentar despre viața ei și iată că recent a apărut trailerul.

Filmul se numește „Eu sunt Georgiana”. Trailerul prezintă diferite momente din viața modelului: de la apariția pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes și o excursie de la Monaco împreună cu iubitul ei și fiul cel mare al lui Cristiano, până la întâlnirile cu prietenii și vacanțele de familie.

Într-un fragment din trailer putem vedea cum modelul își șterge lacrimile după un mesaj al fanilor care a emoționat-o foarte mult.

„Georgiana, ești o persoană cu o inimă imensă. Mi-aș dori să existe mai mulți oameni ca tine în lume”, a fost mesajul scris de o urmăritoare.

Modelul apare în film cu un inel pe degetul inelar al mâinii stângi. Dar nu se știe dacă această bijuterie este un cadou al iubitului ei, poate că vom afla răspunsul la această întrebare în documentar.

Lungmetrajul va spune povestea incredibilă a întâlnirii dintre Rodriguez și Ronaldo. Cuplul este împreună de cinci ani. S-au întâlnit la un magazin Gucci, unde Georgiana a lucrat în calitate de consultantă, iar Ronaldo a fost cumpărător. În 2017, Georgiana a născut o fiică de la iubitul ei, pe care a numit-o Alana. Fotbalistul mai are trei copii: Cristiano Jr., în vârstă de 11 ani, și gemenii Eva și Mateo, de patru ani. Modelul crește toți copiii ca pe ai săi și îi iubește pe toți egal.

De când Cristiano și Georgiana sunt împreună nu a existat nici o confirmare oficială despre logodnă, cu toate acestea fotbalistul a spus că, cu siguranță se va căsători într-o zi cu Rodriguez, dar nu a specificat o dată anume.

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai populari fotbaliști ai timpului, pe Instagram are aproape 350 de milioane de urmăritori, iar Georgiana Rodriguez a devenit faimoasă după ce formează un cuplu cu fotbalistul: brandurile de modă au început să colaboreze cu ea, este invitată la toate evenimentele mondene și sociale, iar în Spania este acum probabil una dintre cele mai faimoase vedete locale, pe când înainte nu o cunoștea nimeni.