Aflat în plin conflict cu Măruță, Alex Velea vorbește și despre soția prezentatorului, Andra. Alex Velea și Antonia i-au declarat război lui Cătălin Măruță. Cuplul susține că prezentatorul de la ProTV este ahtiat să afle detalii picante despre familia lor de la invitații emisiunii „La Măruță”. 

Atât Velea, cât și Antonia, i-au reproșat prezentatorului TV că încearcă cu orice preț să îi denigreze în direct la TV, întrebându-și invitații ce părere au despre familia pe care o formează.

De-a lungul timpului, cei doi i-au reproșat lui Măruță că practicile sale sunt, în mod intenționat, malițioase și duc la speculații și bârfe.

Cătălin Măruță a avut o tentativă de-a aplana situația, dar nu a fost convingător pentru Velea, care a declarat că e prea târziu.

Totuși, conflictul cu Măruță nu l-a împiedicat pe Alex Velea să aibă doar cuvinte de laudă la adresa Andrei, soția prezentatorului.

Într-un interviu recent, Velea a spus doar vorbe bune despre artistă: „Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot. Știu că Mihai (tatăl artistei)  ar fi vrut, el mă place, îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie”. 

Velea a ținut să mai spună că Măruță a făcut totul de dragul ratingului.

Distribuie articolul: