Chrissy Teigen și John Legend duc o viață confortabilă într-un oraș mare locuind într-un penthouse de lux cu două dormitoare confortabile și patru băi, un living spațios cu șemineu, tavane înalte, un dressing și un birou. Și nu putem să nu menționăm cât de frumoasă este priveliștea Manhattanului!

Muzicianul John Legend și soția sa, Chrissy Teigen, au devenit proprietarii unui penthouse cu două nivele de 8 milioane de dolari în prestigioasa regiune Nolita din Manhattan. Noua casă a cuplului este în apropierea unui penthouse cu un etaj, pe care l-au achiziționat acum aproape doi ani pentru suma de 9 milioane de dolari.

Locuința are tot de ce este nevoie pentru a duce o viață confortabilă într-un oraș mare. Două dormitoare și patru băi, un living spațios cu șemineu, tavane înalte, dressing și studiu. În penthouse, decorat în stil loft, există acces la un acoperiș verde cu o zonă lounge, care oferă o priveliște uluitoare asupra Manhattanului.

Deseori, John Legend, în vârstă de 41 de ani, și Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani, își petrec timpul în conacul lor din Beverly Hills, care i-a costat 14 milioane de dolari. Cuplul are doi copii: Luna de trei ani și Mile de un an.

View this post on Instagram

Board meeting

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Distribuie articolul: