Stația de așteptare „Albinița”, din Anenii Noi a fost reparată la o zi după ce a fost deteriorată vizibil într-un accident rutier. În mediul online, Administraţia de Stat a Drumurilor a făcut public imagini cu stația făcută imediat după accident și după 24 de ore, iar internauții s-au arătat impresionați de timpul-record în care a fost reparată stația

Un perete al stației „Albinuța” a fost distrus complet după ce o mașină de taxi s-a tamponat în acesta. Peretele a fost însă reparat într-un timp foare scurt.

„SA Drumuri Criuleni a acționat prompt pentru a remedia avarierea ce s-a produs la stația de așteptare”, a menționat Administrația de Stat a Drumurilor.

Situația de la stația „Albinuța” a fost discutată pe larg în mediul online. Internauții s-au arătat impresionați de cât de repede a fost reparată construcția.

„Bravo!!!! Adica noi, moldovenii, putem fi eficienți si sa facem lucrurile in timpul propus”, a scris un utilizator de Facebook.

„Если бы не приезжала делегация месяца 4 5 100% бы делали и еще люди с села бы скидывались на материалы”, a comentat alt utilizator de facebook.

În contextul în care se stația din Anenii Noi se află pe drumul ce duce spre locația unde se va desfășura Summit-ul Comunității Politice Europene, Administrația de Stat a Drumurilor a venit cu un mesaj:

„𝐎𝐧𝐨𝐫𝐚̆𝐦 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐚 𝐃𝐫𝐮𝐦𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫! 𝐌𝐮𝐧𝐜𝐚 𝐥𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐠𝐥𝐨𝐫𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚̆! 𝐎𝐧𝐨𝐫𝐚̆𝐦 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 – 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐮 𝐥𝐚 𝐃𝐀𝐓𝐎𝐑𝐈𝐄!
Astăzi, 𝐒.𝐀. “𝐃𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢 – 𝐂𝐫𝐢𝐮𝐥𝐞𝐧𝐢” a actionat prompt pentru a remedia avarierea ce s-a produs la stația de așteptare din localitatea Albinița, r-nul Anenii Noi, care a fost deteriorată în urma unui accident rutier, produs ieri, în jurul orei 19:00.
Menționăm că, conducătorul auto nu a adaptat viteza de conducere conform situaţiei rutiere, totodată nu a ţinut cont că sunt angajate persoane în traversarea trecerii de pietoni, astfel, pentru a evita impactul a virat spre dreapta, în rezultat a pierdut controlul volanului și a fost proiectat pe acostament tamponându-se în stația de asteptare a transportului public.
Mulțumim unității teritoriale S.A. ”Drumuri-Criuleni” și tuturor celor implicați!”