Viața bate filmul. Cel puțin asta a înțeles americanul Mauro Restrepo, originar din California, care i-a intentat un proces judiciar clarvăzătoarei Sofia Adams. Aceasta, se pare că nu a vrut sau nu a putut să elimine un blestem aruncat peste mariajul său de o fostă iubită îndurerată.

Căutând o soluție pentru a-și îmbunătăți viața de familie, americanul a decis să caute o soluție mistică pe internet, unde a găsit-o pe Adams. Femeia se declara a fi specialistă în iubire extrasenzorială și doctor în științe de life-coach (cel puțin acestea erau promisiunile invocate pe site-ul său).

În timpul sesiunii, Adams a deschis cărțile de tarot și l-a informat pe Restrepo că blestemul i-ar putea afecta viața atât lui, cât și celor dragi, iar pentru a-l elimina i-a cerut 5 mii de dolari. Americanul a plătit avansul de o mie, dar îmbunătățirile nu au survenit, deoarece a continuat să aibă atacuri de panică, anxietate și insomnie.

Actualmente dosarul se află în examinarea instanței de judecată. Un caz similar a avut loc și în Federația Rusă, unde o femeie a dat în judecată o clarvăzătoare pentru că nu i-a întors soțul. Învinuita i-a recomandat să își cumpere o jucărie sexuală, iar femeia i-a ascultat sfatul. Aceasta nu doar și-a retras cererea de pe rol, ci a renunțat și la soțul infidel.

Distribuie articolul: